Veidotyros edukacijos šventėms ar įmonėms galima programa

veidotyros edukacija

✔ Edukacinė programa, pristatant veidotyros filosofiją, atskleidžiant visų ar dalies veido bruožų charakteristiką. Edukacija įmonėms gali būti orientuota į tai, kaip pagerinti klientų aptarnavimą ar esamų darbuotojų motyvaciją, atsižvelgiant į kiekvieną individualiai. Veidotyra taipogi yra labai naudinga personalo atrankos specialistams, norintiems maksimaliai gerai įvertinti, ar kandidatas yra tinkamas konkrečiai pozicijai.

✔ Pramoginė edukacinė programa, į kurią įtraukimai dalyviai, įvertinami jų veido bruožai ir tokiu būdu kartu išmokstama bazinių veidoskaitos paslapčių.

✔ Mergvakario proga dažniausiai analizuoju būsimus jaunuosius ir atlieku poros suderinamumo analizę su smagiu pristatymu ir paplepėjimu apie veidoskaitą.

• Galiu:

Atvykti į šventės/edukacijos vietą.

Susijungti ONLINE jums patogioje platformoje.

• Kaip viskas vyksta? •

Susisiekite bet kuriais nurodytais kontaktais, kad aptartumėme detales.

Kaina suderinama atsižvelgiant į reikalingos programos sudėtingumą ir ilgį. Vidutinė kaina už 1,5-2 val. trukmės edukaciją yra 250-300,-

Turi būti apmokamas avansas arba visa suma iškart (jeigu reikia, išrašau sąskaitą faktūrą).

Vyksta pasiruošimas programai. Įvairūs niuansai derinami apsikeistais kontaktais. Esu atvira jūsų pageidavimams pasiūlymams, mano tikslas maksimaliai patenkinti ir išpildyti jūsų lūkesčius.

• Klientų atsiliepimai •

Milda Stralkute
Milda Stralkute
2024-08-22
Esu gavusi Indrės mokymus ir veido analizę. Visa informacija labai detali, tekstai informatyvūs, bet lengvai suprantami ir įdomūs. Rekomenduoju pasinaudoti jos paslaugomis, jei norite geriau pažinti save ar kitus, gauti patarimų, kurie padeda savirealizacijos ir saviugdos kelyje ❤️🥰
simona grigaityte
simona grigaityte
2024-08-06
Labai plačiai aprašyta "Vieno klausimo analizė". Kaip įdomu skaityti ir atrasti savo dar nežinomus asmenybės aspektus, o kitus pasitvirtinti. Labai rekomenduoju tiems, kas ieškote naujo kelio savęs pažinimui, savęs realizavimui. Neabejoju atrasite kas Jus nustebins perskaičius analizę :)
Giedrė Matulevičienė
Giedrė Matulevičienė
2024-08-01
Geriausi atsiliepimai! Tikslu ir labai aišku😊❤️
Daiva G
Daiva G
2024-07-29
Indrė labai profesionaliai ir taikliai pakonsultavo apie veido bruožus, tikrai stebina, kai taip viskas atitinka ir gyvenime. Kilus klausimų ne tik į juos atsakė, bet ir atliko papildomą analizę atsakymams papildyti. Ačiū ir didelės rekomendacijos skrieja Tau ;)
Asta Paskeviciene
Asta Paskeviciene
2024-07-26
Labai dėkinga už operatyvų atsakymą. Man tai buvo dienų klausimas, kokį sprendimą priimti. Tikslus, informatyvus, išsamus, patvirtinantis tai, ką jaučiau vidumi, bet lyg ir abejojau. Tikrai rekomenduoju
Inga Solominaite
Inga Solominaite
2024-07-20
Likau tiesiog švelniai priblokšta, kad taip taikliai apibudino mane pagal gimimo metus. Tiesiog trūksta žodžių,kad tai įmanoma daug ką pasakyti paie žmogų jo nepažinojus,koks jis buvo,kuria kryptimi gali patraukti vėliau. Man tai buvo įspūdinga ir lenkiuosi Indrei už jos tokius gabumus! Nesustok ir toliau stebink žmones,padėk jiems, TU NUOSTABI!