Likimo Matricos Analizė

119,00 

Išsami Likimo Matricos analizė raštu pagal gimimo datą
30 min. virtualus susitikimas
➕ Suteikiami metodai, skirti subalansuoti lydinčias energijas

Galbūt domina įsigyti kartu?
likimo sielos matrica
Jūs žiūrite:Likimo Matricos Analizė
119,00 
Total: 119,00 
Aprašymas

Sielos Likimo Matrica – metodas, atskleidžiantis, kokios energijos veikia asmens charakterį ir skirtingas jo gyvenimo sferas. Tai nėra apie likimo nuosprendį, tai apie tai, kad viskas žmogaus rankose, nes kaip jus veikiančias energijas realizuosite – pozityviai ar negatyviai yra jūsų paties pasirinkimas.

O kai žinome, iš ko galima rinktis, viskas pasidaro lengviau, tiesa? Pozityviai atskleistos energijos atneša daugiau harmonijos ir sėkmės gyvenime.

Stengiuosi šį subtilų metodą pateikti kuo žmogiškiau ir suprantamiau.  O jeigu pritruks aiškumo, susitikime online.

Sielos Likimo Matrica:
Atskleidžia priežasties-pasekmės dėsnius.
Padeda rasti atsakymus į daugelį gyvenimo klausimų (kaip pagerinti sveikatą, kaip uždirbti daugiau, kokiu karjeros keliu pasukti…)
Suteikia metodus, kaip pagerinti savo likimą (specialios mandalos ir afirmacijos).

• Ką rasi Likimo Matricos analizėje? •

✔ Asmeninės galios centras. Sužinosite, ką turite daryti, kad lydėtų pastovus energijos kiekis. Šis centras žymi ir komfortišką jūsų savirealizacijos kelią.

✔ Jūsų paveikslas kitiems. Sužinosite, kaip jus mato kiti, kaip save pozicionuojate sociume.

Karminė uodega. Sužinosite savo šešėlinę pusę ir rasite gaires, kaip ją suvaldyti.

Finansinė ir fizinė gerovė. Sužinosite, kaip turite rodytis sociume, kad lydėtų finansinė ir fizinė sėkmė.

Jums suteikti gabumai ir talentai. 

Partnerystė. Sužinosite, koks jūsų elgesys padeda pritraukti tinkamus partnerius, o koks netinkamus.

Pinigų srautas. Sužinosite, koks jūsų elgesys padeda pritraukti didesnį finansinį srautą.

Savirealizacija reikšmingesniu būdu. Sužinosite, kokios profesinės kryptys jums tinkamos, siekiant save realizuoti maksimaliai.

3 jūsų gyvenimo paskirtys.
1. Dėl savęs, vardan savęs.
2. Dėl sociumo, vardan kitų.
3. Esminė gyvenimo paskirtis.

Talentai iš tėvo ir motinos giminės linijų.

Klaidos iš tėvo ir motinos giminės linijų.

Kaip reikėtų bendrauti su vyrais ir su moterimis.

Seksualumas.

Sveikata. 

30 min. virtualus susitikimas

 Suteikiami metodai, skirti subalansuoti lydinčias energijas (specialios mandalos ir afirmacijos)

• Klientų atsiliepimai •

Milda Stralkute
Milda Stralkute
2024-08-22
Esu gavusi Indrės mokymus ir veido analizę. Visa informacija labai detali, tekstai informatyvūs, bet lengvai suprantami ir įdomūs. Rekomenduoju pasinaudoti jos paslaugomis, jei norite geriau pažinti save ar kitus, gauti patarimų, kurie padeda savirealizacijos ir saviugdos kelyje ❤️🥰
simona grigaityte
simona grigaityte
2024-08-06
Labai plačiai aprašyta "Vieno klausimo analizė". Kaip įdomu skaityti ir atrasti savo dar nežinomus asmenybės aspektus, o kitus pasitvirtinti. Labai rekomenduoju tiems, kas ieškote naujo kelio savęs pažinimui, savęs realizavimui. Neabejoju atrasite kas Jus nustebins perskaičius analizę :)
Giedrė Matulevičienė
Giedrė Matulevičienė
2024-08-01
Geriausi atsiliepimai! Tikslu ir labai aišku😊❤️
Daiva G
Daiva G
2024-07-29
Indrė labai profesionaliai ir taikliai pakonsultavo apie veido bruožus, tikrai stebina, kai taip viskas atitinka ir gyvenime. Kilus klausimų ne tik į juos atsakė, bet ir atliko papildomą analizę atsakymams papildyti. Ačiū ir didelės rekomendacijos skrieja Tau ;)
Asta Paskeviciene
Asta Paskeviciene
2024-07-26
Labai dėkinga už operatyvų atsakymą. Man tai buvo dienų klausimas, kokį sprendimą priimti. Tikslus, informatyvus, išsamus, patvirtinantis tai, ką jaučiau vidumi, bet lyg ir abejojau. Tikrai rekomenduoju
Inga Solominaite
Inga Solominaite
2024-07-20
Likau tiesiog švelniai priblokšta, kad taip taikliai apibudino mane pagal gimimo metus. Tiesiog trūksta žodžių,kad tai įmanoma daug ką pasakyti paie žmogų jo nepažinojus,koks jis buvo,kuria kryptimi gali patraukti vėliau. Man tai buvo įspūdinga ir lenkiuosi Indrei už jos tokius gabumus! Nesustok ir toliau stebink žmones,padėk jiems, TU NUOSTABI!

• Kaip vyksta analizė? •

Įsidėkite į krepšelį šią paslaugą ir atlikite mokėjimą.
Per 1 d.d. nurodytu el. paštu susisieksiu su jumis.
Per 5-20 d.d. gausite 12 A4 formato analizę PDF formatu nurodytu el. paštu.
Po gautos analizės susitarsime virtualiam susitikimui arba aptarsime kilusius klausimus kitais tau patogiais būdais.
Atliekant užsakymą pastabų langelyje galite iškart įrašyti savo gimimo datą.

• Plačiau apie metodą •

Tai aiški, struktūrą turinti savęs pažinimo sistema, atskleidžianti, kokios energijos veikia žmogų ir jo gyvenimą. Viskas, ko reikia tam išsiaiškinti – tai gimimo data ir specialus skaičiavimo būdas, kurio pagalba skaičiai surašomi į lentelę – Matricą.

likimo matrica paremta

Minėtosios energijos yra paremtos 22 Didžiaisiais Taro arkanais. Nors Taro siejasi su būrimu, Sielos Likimo Matrica nėra būrimas, ji neatsakys į klausimus „kiek turėsiu vaikų”, „kada būsiu turtingas”, „kada aplankys sėkmė”… Matrica padeda pažvelgti į vidinį pasaulį ir mus veikiančias subtilias energijas, su kuriomis susipažinus, galima išmokti jas valdyti ir taip pagerinti savo gyvenimą, o drauge ir likimą.

Kas tos energijos ir Didieji Taro Arkanai, kuriais remiasi ši sistema? Tai 22 energijos ir 22 siužetiniai paveikslėliai, kurie tarytum nuosekliai atspindi pasaulį ir žmogaus gyvenimą, jo kelią nuo žmogiškumo link dieviškumo. Šie siužetai randami mitologijoje, Pitagoro filosofijoje ir net Biblijoje, o ne tik Taro filosofijoje.

Pasak Likimo Matricos autorės Natalijos Ladini, tos 22 energijos visada egzistavo ir visada egzistuos visatoje, jos tiesiog kažkada buvo nupieštos ant kortų.

Piešiniai tapo gražiu simboliu apibūdinamai energijai paaiškinti, todėl neįsivaizduojama, kaip atliekant šią analizę nepanaudoti būtent to atvaizdo esančio ant kortos. Tad šio metodo nereikia sieti su būrimu, jis tiesiog remiasi jau sukurta sistema, kurios dėka lengviau galime pajausti savo gyvenimą valdančias energijas.